Szelfigép bérlés esküvőre? Olvashattok történetek olyan esküvőkről, ahol fotógéppel dobták fel a hangulatot, valamint érdekességeket és ötleteket gyűjtünk nektek össze az alábbi posztokban.

Népszerű extra – fotóbox esküvőre

Az elmúlt években egyre gyakoribb jelenség a fotóautomata lakodalmakon. Amellett, hogy egyre könnyebben elérhető ez a kiegészítő az esküvőkre, számos oka van az ilyen szolgáltatások növekvő népszerűségének. Összegyűjtöttük az öt legfontosabb indokot, amiért érdemes elgondolkodnotok a szelfibox bérlésen, amennyiben az esküvőtöket szervezitek.

1, Ötletes esküvői aktivitás – nincs többé unalmas üresjárat

Minden esküvőn előfordulnak üresjáratok: nem lehet és nem is kell minden percet valamilyen tervezett programmal kitölteni. Azonban nem mindegy, hogy milyen lehetőségei vannak a násznépnek ezekben a lassabb időszakokban.

Vicces kiegészítőkkel pózolni a barátaiddal és a családoddal jó dolog. A közös, kötetlen fotózkodás szuper aktivitást nyújt a lakodalom résztvevőinek, oldott hangulatot teremt és mosolyt csal mindenki arcára. Amíg ti az esküvői fotózáson vagytok, garantáltan nem fog unatkozni a násznép, ha egy fotóbox is van a teremben. A fotózás alatti időkitöltés mellett vacsora utáni kiegészítő programként is szolgál a fotógép, valamint a táncok közötti rövid pihenők alkalmával is emlékezetes pillanatokat okozhat a felhőtlen közös pózolás.

2, Egyedi, fotós esküvői vendégkönyv

Ötletes vendégkönyv, amelybe szívesen írnak a vendégek? Az esküvői fotóautomata tud rögtön két példányban nyomtatni: az elkészült képek egyike a násznépnél marad emlékként, a másikat pedig beragaszthatják a fotós vendégkönyvbe. A mókás, komoly, jelmezes vagy grimaszolós képek mellé könnyű lesz néhány szívből szóló sort írni, nektek pedig egy élmény lesz utólag fellapozni az esküvői vendégkönyveteket. Végre egy olyan megoldás, mellyel nem örökre a fiókban landol ez az emlékezetes dokumentum.

Amennyiben szeretnétek, hogy a fotóautomata képeiből vendégkönyv is készüljön, figyeljetek rá, hogy olyan szolgáltatót válasszatok, aki segít ennek a megvalósításában. Fontos a nyomtatott képek mérete, hogy a fotógép tud-e dupla példányt nyomtatni, valamint a papírképek minősége is említésre méltó szempont ilyenkor. Néha elcsíphettek olyan akciókat, mikor a fotóbox bérlés mellé ajándékba kaptok egy megfelelő méretű vendégkönyvet.

3, Fotós köszönőajándék a násznépnek – ennek biztosan örülni fognak

Sok jegyespárnak komoly fejtörést okoz, milyen aprósággal köszönjék meg a násznépnek, hogy velük ünnepelnek a nagy napon. Sok egyedi ötletet találni az interneten a saját készítésű apró dísztárgyaktól a hazavihető evőeszközökig. Ha olyan köszönőajándékot szeretnétek, amit a legtöbben ki is raknak majd otthon, a fotóautomata bérlés remek opció lehet.

A szelfigép néhány másodperc alatt kinyomtatja az elkészült képeket, melyeket a vendégeid magukkal vihetnek az esküvő után. Sőt, a fotókat a helyszínen azonnal hűtőmágnessé is tudjuk alakítani, így biztosan a konyha díszévé válnak majd. A fotógéppel készített képek a ti ízlésetek szerinti fotókeretben kerülnek majd a papírra, tetszőleges színekkel, mintával és szöveggel tehetitek egyedivé a nyomatokat. Ha szeretnétek, készülhettek egyedi borítékokkal is, hogy biztosan épségben hazaérjenek a képek a vendégeitekkel.

4, Felszabadult fotók a teljes vendégseregről

Az esküvő szervezésének nagyon fontos része a tökéletes fotós csapat megtalálása, hiszen a fényképek hosszú évek múlva is maradandó emléket jelentenek majd. Ez a nap rólatok szól, ezért ti lesztek a fotósok fókuszában, ráadásul sokan feszélyezve érzik magukat a fényképészek kamerái előtt. Egy szelfibox jó lehetőséget nyújt arra, hogy a szégyenlősebb vendégekről is felszabadult képek szülessenek. Nem a fotós utasítására kell mosolyogni, miután mindenki megtalálta a megfelelő kiegészítőt a képhez, érintésre indul a fotógép: így élmény a fotózkodás.

Szinte biztos, hogy így mindenkiről lesz néhány vicces, jól sikerült fényképetek a lagzi után. Ráadásul ezzel a fotós csapat válláról is levesztek egy kis terhet és jobban tudnak rátok koncentrálni. A fotóautomata által készített képekből jópofa stop-motion videót készítünk nektek, mely akár az esküvői filmetekbe is belekerülhet. Az esküvő végén minden fotót megkaptok digitálisan, teljes méretben is.

5, Tematikus esküvő – egyedi fotósarok szelfigéppel

Egyedi témájú lakodalmat terveztek? Trópusi dekoráció, Nagy Gatsby esküvő, provance-stílus? A fotóboxhoz egyedi hátteret és a témához illeszkedő kiegészítőkkel a vendégeket is bevonhatjátok a választott világba. A fotóháttér bármi lehet, segítünk nektek megkeresni vagy legyártani a tökéletes vásznat, mely a dekorációhoz és a témátokba is illeszkedik. A kiegészítőket is a tematikához illően válogatjuk össze nektek, hogy passzoljon a dresscode-hoz és az esküvő témájához.

Akár saját kiegészítőket is hozhattok, de igény esetén mi is bővítjük a repertoárt, hogy segíthessünk a tökéletes atmoszféra megteremtésében.

Prémium fotóautomata bérlés – InstantSelfie Pécs, Budapest, Szeged

Amennyiben a fenti pontok alapján úgy érzitek, hogy a ti esküvőtökre is jó választás egy fotóbox, keressetek minket bizalommal. Egyedi dekorációs, esküvői köszönőajándék vagy vendégkönyv ötleteiteket örömmel segítünk megvalósítani.